Heeft u vragen? Bel 06 331 902 49

Lanèche

Laneche-beauty-innovationsLanèche is een luxueuze cosmeticalijn die zich richt op het hogere segment. Het assortiment bevat huidverzorgingsproducten met hoogwaardige ingrediënten die de huid zowel voeden als aansporten om zichzelf te herstellen en te vernieuwen. Met het bijbehorende Beauty Innovation Treatment Program wordt er gewerkt aan het bereiken van de beste huidconditie.

John v G

John-van-gJohn van G is een make-up collectie met een breed assortiment en constant bezig met nieuwe ontwikkelingen in kleur en uitvoering. Zo kunt u de magnetisch kleurblokjes oogschaduw, blusher, compactpoeder en foundation in uw favoriete kleuren zelf uitzoeken. En is er een kleur op of wilt u eens iets anders, dan koopt u eenvoudig een of meerdere nieuwe blokjes, zodat uw beautykit altijd past bij uw stemming of kleding. Daarnaast heeft het assortiment van John van G een verscheidenheid aan lippenstift, lipgloss, mascara, kajal potlood, losse poeder, camouflagestick, wenkbrauwpoeder en nagellak. Een complete make-up collectie die altijd perfect bij u past!

Dhr. Eckstein

Dr-RA-EcksteinGeen enkele huid is gelijk en vereist dan ook een individuele verzorging. Wetenschappelijke en praktische onderzoeken hebben bewezen, welke combinaties van werkzame bestanddelen het welzijn van de huid garanderen. Met dr. R.A. Eckstein producten is uw huid perfect verzorgd.

Natuurlijke, biologische grondstoffen en werkzame bestanddelen combineren zij met de grootste zorgvuldigheid tot cosmetische preparaten, waarvoor alleen de natuurlijke bestanddelen van fijnste kwaliteit worden gebruikt. Immers alleen het beste is goed genoeg voor uw huid. Of uw huid normaal, gevoelig, droog of vet is, of grove poriën heeft ofwel gecombineerd of onrein is, met doelgerichte preparaten zullen de Dr. R.A. Eckstein cosmetica voor een verantwoorde en zorgvuldige verzorging van uw huidtype garant staan.